Liikennejärjestelyt muuttuvat Lauttasaaressa Gyldenintiellä ja Otavantiellä

Länsimetron rakennustyöt etenevät Lauttasaaressa. Rakennustyöt tulevan metroaseman sisäänkäyntien kohdalla muuttavat Gyldenintien ja Otavantien liikennejärjestelyjä. Alueella on jo aiemmin tehty johto- ja putkisiirtoja.

Gyldenintie katkaistaan tulevan aseman (Gyldenintie 2) kohdalta 11. tammikuuta, jolloin läpiajo välillä Lauttasaarentie – Tallbergin puistotie ei ole enää mahdollista. Kiinteistöihin voi ajaa edelleen. Linja-autoliikenne siirtyy Särkiniementielle. Gyldenintie kevyen liikenteen väylä on käytössä edelleen kiertäen työmaa-alueen.

Myös Otavantien läpikulku välillä Lauttasaarentie – Tallbergin puistotie katkeaa viikolla 2, kun liikenne katkaistaan Otavantien ja Kauppaneuvoksentien risteyksessä. Kiinteistöihin voi ajaa edelleen. Kääntyminen Otavantieltä Kauppaneuvoksentielle Gyldenintien suuntaan on yhä avoin liikenteelle. Kevyen liikenteen väylät ovat edelleen käytössä kiertäen työmaa-alueen.

Alueet aidataan aluksi väliaikaisesti ja myöhemmin länsimetron oranssilla työmaa-aidalla. Työmaajärjestelyjen takia sekä Gyldenintieltä että Otavantieltä poistuu pysäköintipaikkoja.

Järjestelyt jatkuvat vuoden 2013 loppupuolelle saakka.

Pahoittelemme muutosten aiheuttamaa häiriötä.

Katso tiedote ja kartta reittimuutoksista HSL:n sivuilta.

Lisätietoja

Urakoitsija Kalliorakennus-Yhtiöt Oy, työpäällikkö Meeri Pöllänen, puh. 050 341 1970, meeri.pollanen(at)kalliorakennus.com

Länsimetro Oy toimitusjohtaja Matti Kokkinen, puh. 050 347 1558, matti.kokkinen(at)lansimetro.fi