Länsimetron riveihin vahvistuksia – Raimo Kaunismäki tekniseksi johtajaksi ja Markku Ojansuu Finnoon rakennuttajapäälliköksi

Länsimetro saa kesän kynnyksellä uusia vahvistuksia riveihinsä: Raimo Kaunismäki (DI) on aloittanut Länsimetron teknisenä johtajana 5.6. ja insinööri Markku Ojansuu Finnoon aseman rakennuttajapäällikkönä 1.6.

Kaunismäki siirtyy Länsimetroon Enpower Oy:ltä, jossa hän vastasi Suomen ja Ruotsin tietoliikenneprojekteista. Kaunismäellä on myös jo ennestään metroon liittyvää kokemusta: työskennellessään Rejlers Oy:llä hän pääsi mukaan Helsingin metron automaatiohankkeeseen ja toimi automaation projektijohtajana.

Länsimetrolla Kaunismäki jatkaa samojen teemojen parissa: hän vastaa mm. metron sähköistyksestä ja automaatiosta.

”Odotan mielenkiintoisia ja vaativia tehtäviä”, Kaunismäki sanoo.

Finnoon rakennuttajapäällikkönä aloittava Markku Ojansuu tulee energia- ja ympäristöteknologiaan erikoistuneesta Oilon Oy:stä, jossa hän työskenteli kylmälaitosten ja lämmön talteenoton hankkeissa projektipäällikkönä. Metrossa houkutteli muun muassa projektin laajuus.

”Tykkään pitkän elinkaaren hankkeista, ja odotan kiinnostavia uusia tehtäviä”, sanoo Ojansuu.

Ojansuu ja Kaunismäki pääsivät molemmat aloittamaan työnsä suoraan Länsimetron uudessa projektitoimistossa Olarissa, joka sijaitsee entistä lähempänä länsimetron kakkosvaiheen työmaita.

”Tosi hyvä fiilis on vajaan viikon perusteella. Meillä on toimivat tilat – samaa laatua, mitä metrokin tulee olemaan”, Ojansuu kehuu.

Lisätietoja:

Ville Saksi, toimitusjohtaja, Länsimetro Oy, puh. 040 823 2086, ville.saksi(at)lansimetro.fi

Kuvassa vasemmalla Markku Ojansuu ja oikealla Raimo Kaunismäki käsissään länsimetron ykkösvaiheelta louhittuja kiviä.