Länsimetron kakkosvaiheen rakentamista jatketaan vahvistetulla organisaatiolla

Länsimetro on vahvistanut voimiaan uusilla työntekijöillä – tammi-maaliskuun välillä organisaatiossa on aloittanut yhteensä seitsemän uutta henkilöä.

Riskienhallinnan projekti-insinöörinä on aloittanut 1.3. diplomi-insinööri Susanna Laukkanen. Soukan ja Finnoon alueista vastaavana rakennuttajapäällikkönä toimii jatkossa insinööri/ kauppatieteiden kandidaatti Jussi Kivikoura ja Kaitaasta vastaavana rakennuttajapäällikkönä rakennusinsinööri Jouni Happonen. Suunnittelupäällikköinä ovat aloittaneet insinööri (AMK) Eelon Lappalainen ja insinööri (AMK) Sami Salonen sekä tuotantopäällikkönä diplomi-insinööri Jenni Matikka. Valtiotieteiden maisteri Saija Räsänen aloitti uudessa organisaatiossa tiedottajana 6.3.

”Tavoitteena uusissa rekrytoinneissa oli vahvistaa Länsimetro Oy:n omistajaorganisaatiota ja kasvattaa myös rakentamisen projektiorganisaatiota. Jatkossa muutamme toimintamallejamme myös siirtymällä big room – työskentelyyn, jossa kaikki työntekijät toimivat samassa tilassa. Näin tieto liikkuu ja päätöksenteko on nopeampaa. Uuteen projektiorganisaatioon kootaan myös HKL:n ja Espoon kaupungin edustajia”, Länsimetro Oy:n toimitusjohtaja Ville Saksi sanoo.

Uusi organisaatio aloittaa kevään aikana uusissa, yhteisissä toimitiloissa Matinkylässä.

Lisätietoja: Ville Saksi, toimitusjohtaja, Länsimetro Oy: 040 823 2086, ville.saksi@lansimetro.fi

Satu Linkola, viestintäjohtaja, Länsimetro Oy: 046 877 3392, satu.linkola@lansimetro.fi