Länsimetro hakee assistenttia

Rakentamisen laajentuessa haemme assistenttia

Toimit Länsimetro Oy:n henkilökunnan assistenttina ja erityisesti toimitusjohtajan apuna, osallistut taloushallinnon rutiinien ja raportoinnin kehittämiseen ja vastaat erilaisten sisäisten ja ulkoisten tapahtumien ja vierailujen käytännön järjestelyistä. Lisäksi osallistut tiiviisti myös infotiskimme päivystysrinkiin ja asiakaspalveluun. Työskentelet suoraan toimitusjohtajan alaisuudessa.

Arvostamme näyttöä taloushallinnon rutiinien hoitamisesta, vähintään opistotasoista koulutusta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja myönteistä asiakaspalveluasennetta sekä hyvää englannin taitoa. Ruotsin taito lasketaan eduksi.

Edellytämme oma-aloitteisuutta, ennakkoluulotonta asennetta ja joustavuutta sekä parin vuoden kokemusta sihteerin tai assistentin tehtävistä. Hallitset taloushallinnon perusteet ja haluat kehittää ammattitaitoasi. Pidät asiakaspalvelusta ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Toimit järjestelmällisesti myös kiireen keskellä.

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Matti Kokkinen, puh. (09) 8162 5394.
Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään torstaina 27.1.2011 osoitteeseen rekry@lansimetro.fi . Merkitse hakemukseen tunnus ’Assistentti’.