Länsimetro Oy hallitus, päätöskooste 23.5.2018

Länsimetron hallitus kokoontui 23.5.. Hallitukselle esiteltiin kakkosvaiheen Matinkylä-Kivenlahti tilannekatsaus. Louhinnat, suunnittelu, rakennuslupien haku ja hankinnat etenevät aikataulussa ja tarkennetun kustannusarvion mukaisesti.

Hallitukselle esiteltiin länsimetron ykkösvaiheen Ruoholahti-Matinkylä ylläpidon ja huollon tilannekatsaus 5/2018. HKL raportoi Länsimetro Oy:lle radan ja asemien käytöstä ja siihen liittyvistä huolto- ja ylläpitotehtävistä sovitulla tavalla.

Hallitukselle esiteltiin Länsimetro-projektin koulutusohjelma, jonka tavoitteena on varmistaa, että kakkosvaiheen asiantuntijoiden erityisasiantuntemus on projektissa mukana olevien käytössä koko rakentamisen ajan. Osaamista myös kehitetään pitkän hankkeen aikana.  Koulutus on systemaattista, jatkuvaa ja sitä myös kehitetään hankkeen edetessä. Kouluttajina toimivat pääasiassa omat asiantuntijat, jotka jakavat tietoa omasta erityisalueestaan länsimetron rakentamisessa.  Koulutus koskee ensisijaisesti projektin Piispanportin henkilöstöä eli big room-henkilöstöä.

Seuraava kokous 28.6.

Lisätietoja:

Länsimetro Oy toimitusjohtaja Ville Saksi, puh. 040 823 2086

Länsimetron hallituksen puheenjohtaja, Olli Isotalo, puh. 050 593 3359

Median yhteydenotot: Viestintäjohtaja Satu Linkola, puh. 046 877 3392