Kevään Länsimetro-lehti on ilmestynyt

Länsimetron kevään lehdessä kerrrotaan muun muassa kuinka asemia suunnitellaan ja kuinka tärkeä rooli mittamiehillä on siinä, että tunnelien päät kohtaavat toisensa.

Havainnollinen aikataulukartta

Länsimetron työt ovat käynnissä jo kahdeksalla työmaalla. Lisäksi Tapiolassa Espoon kaupunki rakentaa kahta työtunnelia. Tämän vuoden aikana käynnistyvät loputkin tunneliurakat. Lehden takakannessa on havainnollinen kartta, josta kunkin työmaan aikataulutiedot löytyvät.

Länsimetro-lehti on julkinen tiedote, joka jaetaan kaikkiin tulevan metroreitin varrella oleviin talouksiin ja yrityksiin. Lisäksi lehteä voi noutaa kaupunkien kirjastoista, yhteispalvelupisteistä, Rautatientorin ja Itäkeskuksen metroasemien Info-pisteistä, Helsingin kaupunkisuunnitteluviraston info- ja näyttelytilasta (Laituri) ja Iso Omenan kauppakeskuksesta. Lehden voi hakea myös metrokonttorilta, joka sijaitsee Tapiolassa, osoitteessa Tapiontori 3A.

Lehdestä löytyy nettiversio, jonka voit ladata tästä.

Länsimetro-lehti ilmestyy kahdesti vuodessa rakentamisen ajan. Lehti toimitetaan suomeksi ja siinä on myös tiivistelmäsivu ruotsiksi ja englanniksi.

Lisätietoa

Viestintäpäällikkö Hanna Malmivaara, puh. 046 877 3392