Finnoon asema sai oman kohdepäällikön

Länsimetro-projektissa on aloittanut 1.1.2018 kohdepäällikkönä Claes Stigzelius (DI). Stigzelius toimii kohdepäällikkönä Matinkylä-Kivenlahti-osuuden Finnoon asemalla.

”Kohdepäällikkönä johdan rakennuttamista yhdessä rakennuttajapäällikön kanssa. Käyn esimerkiksi sopimusneuvotteluja urakoitsijoiden kanssa ja työmaa-aikana olen tiiviisti yhteydessä urakoitsijoihin. Kun rakentaminen alkaa, vietän yhä suuremman osan päivistäni työmaalla”, Stigzelius kertoo.

Stigzelius siirtyy länsimetro-projektiin rakennuttajakonsultti Sweco PM:n muista hankkeista. Sweco PM:ää edelsi noin 20 vuoden yrittäjäura, kun Stigzelius johti omaa rakennuttamisen konsultointiin erikoistunutta yritystään. Uransa varrella hän on ollut mukana rakennuttamassa mm. Bilteman ja Plantagenin myymälöitä.

”Länsimetro on minulle uudenlainen haaste, tämä on niin iso hanke. On hienoa oppia, kuinka näin suuri organisaatio toimii”, Stigzelius sanoo.

Ensimmäisen kuukautensa aikana länsimetrossa Stigzelius on perehtynyt hankkeeseen osallistumalla kokouksiin ja tutustumalla rakentamisen suunnitelmiin – sekä muihin länsimetrolaisiin.

”Vaikuttaa hyvältä ja rennolta työyhteisöltä, jossa saa olla oma itsensä”, Stigzelius sanoo.

Claes Stigzelius