Ajantasaista tietoa – seuraa rakentamisen etenemistä verkossa

Tilannehuone tuottaa jatkuvasti reaaliaikaista tietoa rakentamisen etenemistä ja pitää koko Länsimetro-projektin ajan tasalla. Keskeisten rakennustöiden etenemistä voi nyt seurata verkossa.

Tällä hetkellä Länsimetro-projektissa on käynnissä rakennusvaihe kaikilla viidellä asemalla (Finnoo, Kaitaa, Soukka, Espoonlahti ja Kivenlahti) ja ratalinjalla. Sammalvuoren varikolla ollaan siirrytty käyttöönottovaiheeseen. Matinkylä-Kivenlahti-osuuden rakentamiseen kuuluu lisäksi 30 sivu-urakkaa. Tilannejohtaminen pitää rakentamisprojektin hallinnassa. Tilannejohtamisen keskus on tilannehuone, joka tuottaa reaaliaikaista tietoa rakentamisen eri osa-alueista.

Verkkosivuillamme pääset seuraamaan muutamien keskeisten tilannehuoneesta poimittujen töiden etenemistä. Verkossa voi seurata mm. hissien, liukuportaiden, palo-ovien, savunpoistopuhaltimien ja syöttöasemien asentamista sekä valetun betonin, asennettujen elementtien ja tukimuurielementtien määriä. Tilannehuoneen tiedot verkkosivullamme päivittyvät kuukausittain. Rakentamisen edetessä seurantaan tulee uusia kokonaisuuksia aina käyttöönottovaiheeseen ja metron valmistumiseen asti.

Tutustu tilannehuoneeseen!

Lue lisää