Syksyn Länsimetro-lehti on ilmestynyt

Lehdessä kerrotaan Länsimetro-hankkeen ja töiden edistymisestä. Syksyn lehden aiheina mm. ympäristövaikutusten seuranta rakentamisen aikana, kuinka lemmikit reagoivat rakentamisen ääniin ja tutustutaan arkkitehdin toimenkuvaan metrorakentamisessa.

Länsimetron rakentaminen alkoi vuosi sitten syksyllä Ruoholahdessa ja nyt töitä tehdään Helsingissä Ruoholahden lisäksi Lauttasaaressa ja Koivusaaressa sekä Espoossa Karhusaaressa, Keilaniemessä, Otaniemessä ja Tapiolassa. Matinkylässä työt aloitetaan loppuvuodesta 2010.

Länsimetro-lehti on julkinen tiedote, joka jaetaan kaikkiin tulevan metroreitin varrella oleviin talouksiin ja yrityksiin. Lisäksi lehteä voi noutaa kaupunkien kirjastoista, yhteispalvelupisteistä, Kaisaniemen metroaseman Info-pisteestä sekä Kampin ja Iso Omenan kauppakeskuksista. Lehteä jaetaan myös metroasemilla. Lehden voi hakea myös metrokonttorilta, joka sijaitsee Tapiolassa, osoitteessa Tapiontori 3A.

Lehdestä löytyy nettiversio, jonka voit ladata tästä.

Länsimetro-lehti ilmestyy kahdesti vuodessa rakentamisen ajan. Lehti toimitetaan suomeksi ja siinä on myös ruotsinkielinen tiivistelmäsivu.

Lisätietoa

Viestintäpäällikkö Hanna Malmivaara, puh. 046 877 3392