Länsimetron nettisivut uudistuivat

Länsimetron rakentaminen alkaa syksyllä Ruoholahdesta. Rakennustöistä tiedotetaan lähialueen asukkaille ja toimijoille säännöllisesti koko rakennusajan. Tärkeä tiedottamiskanava on Länsimetron nettisivusto, jonka uudistetut sivut on nyt julkaistu. Syyskuussa ilmestyy seuraava Länsimetro-lehti, joka jaetaan kaikkiin metroradan välittömässä läheisyydessä sijaitseviin talouksiin ja yrityksiin.

Internet-sivustolla kerrotaan Länsimetron ajankohtaisista asioista ja tiedotetaan rakentamiseen liittyvistä töistä. Sivustolta löytyy myös tietoa hankkeen tavoitteista sekä asemien suunnittelusta ja sijoittumisesta.

Asukkaat voivat antaa sivuston kautta palautetta ja esittää kysymyksiä. Töiden alkaessa sivustolta voi myös seurata louhinnan etenemistä ajantasaisen seurantajärjestelmän avulla.

Sivusto tuotetaan suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Englanninkielinen sivusto on kotimaisia kieliversioita suppeampi. Uudistetut nettisivut esiteltiin yleisölle ensimmäisen kerran torstaina Espoo-päivän avoimien ovien tilaisuudessa metrokonttorilla.

Sivuston graafisesta toteutuksesta vastaa Sami Koskela Beamjive Oy:stä ja teknisestä toteutuksesta ja ylläpidosta puolestaan Datapolis Oy.

Lisätietoa:

Viestintäpäällikkö Hanna Malmivaara, puh. 046 877 3392, hanna.malmivaara@lansimetro.fi
Toimitusjohtaja Matti Kokkinen, puh. 050 347 1558, matti.kokkinen@lansimetro.fi

Länsimetro

Länsimetro Oy on Ruoholahti-Matinkylän metrolinjan tekninen toteuttaja, joka rakennuttaa, omistaa, ylläpitää, huoltaa ja kehittää 13,9 kilometrin pituisen maanalaisen metrolinjan liikennettä palvelevia raiteita, tunneleita, asemarakennuksia, pysäköintitiloja ja muita sen toimintaa palvelevia rakennelmia ja laitteita. Länsimetroon tulee seitsemän uutta asemaa. Länsimetron rakentaminen on Espoon ja Helsingin kaupunkien yhteishanke. Länsimetron toimipiste sijaitsee Tapiolassa. www.lansimetro.fi