Länsimetrofillari kiersi ympäri kesän asemien seutuja – some-arvonnan voittaja selvillä

Länsimetron viestintä polki kesällä 2019 liikenteellä olevien ja vasta rakennettavien metroasemien läheisyydessä oranssilla länsimetrofillarilla. Fillari lähti liikenteeseen kesäkuun puolivälissä, ja pyöräily jatkui elokuun puoliväliin saakka.

Tavoitteena oli tarjota asukkaille tilaisuus kysyä metron rakentamisesta kasvokkain.

”Halusimme tarjota asukkaille mahdollisuuden kysyä rakentamisen etenemisestä kakkosvaiheella. Pyöräillen oli myös mukava kiertää länsimetron työmaita, ulottuuhan työmaamme Matinkylästä Kivenlahteen saakka”, sanoo Länsimetron viestintäjohtaja Satu Linkola.

”Metron liityntäliikenteeseen pyörä sopii mainiosti. Kakkkosvaiheelle onkin tulossa enemmän liityntäpaikkoja polkupyörille kuin autoille”, Linkola jatkaa.

Fillarointiin liittyi some-arvonta, johon pääsi osallistumaan kommentoimalla Länsimetron sosiaalisen median kanavissa, missä haluaisi länsimetrofillarin nähdä tai nappaamalla fillarista valokuvan ja julkaisemalla kuvan Instagramissa.

Arvonnan voittaja on nyt selvillä – hän on espoolainen Henrik Fröberg.

”Tosi hauskaa kun Länsimetro käy kertomassa projektista ja tulevista asioista eri paikoissa”, Fröberg sanoo.

Fröbergille lähtee palkintona Länsimetro-aiheisia tuotteita sisältävä kassi. Hän toivoi omassa kommentissaan länsimetrofillaria Kaitaalle, ja tämä toive toteutettiinkin kesän aikana.

Muissa arvontaan osallistuneiden kommenteissa länsimetrofillaria toivottiin mm. Otaniemeen, Tapiolaan, Matinkylään ja Länsimäkeen – ja jopa Turkuun, jonne länsimetrofillaria toivottiin neljässä eri kommentissa.