Länsimetro-lehti on ilmestynyt

Länsimetron syksyn lehdessä kerrrotaan muun muassa mitä työvaiheita tunnelin louhintaan kuluuu ja mitä sen jälkeen tullaan tekemään, kun tunnelit ovat valmiita.

Länsimetron työmaa-aitoja koristavat monin paikoin upeat taideteokset. Näistä taideprojekteista kerromme myös syksyn lehdessä.

Havainnollinen aikataulukartta

Länsimetron työt ovat käynnissä jo koko linjan varrella. Lehden takakannessa on havainnollinen kartta, josta kunkin työmaan aikataulutiedot löytyvät.

Länsimetro-lehti on julkinen tiedote, joka jaetaan kaikkiin tulevan metroreitin varrella oleviin talouksiin ja yrityksiin. Lisäksi lehteä voi noutaa kaupunkien kirjastoista, yhteispalvelupisteistä, Rautatientorin ja Itäkeskuksen metroasemien Info-pisteistä, Helsingin kaupunkisuunnitteluviraston info- ja näyttelytilasta (Laituri) ja Iso Omenan kauppakeskuksesta. Lehden voi hakea myös metrokonttorilta, joka sijaitsee Tapiolassa, osoitteessa Tapiontori 3A.

Lehdestä löytyy nettiversio, jonka voit ladata tästä.

Länsimetro-lehti ilmestyy kahdesti vuodessa rakentamisen ajan. Lehti toimitetaan suomeksi ja siinä on myös tiivistelmäsivu ruotsiksi ja englanniksi.

Lisätietoa

Viestintäpäällikkö Satu Linkola, puh. 046 877 3392