Soukka

Soukan aseman rakennusurakka käynnistyi elokuussa 2018. Rakennusurakan toteuttaa YIT Rakennus Oy:n ja Are Oy:n työyhteenliittymä.

Työmaalla käynnissä

Asemalla ovat käynnissä kalliopulttien poraus- ja juotostyöt, alapohjalaattojen, seinien ja holvien muotti-, raudoitus- ja betonointityöt, elementtien asennus, betonilattioiden hiontatyöt sekä ratalinjojen täyttötyöt. Lisäksi käynnissä ovat salaoja- ja pohjaviemärityöt, seinien vesieristystyöt, seinien ja holvien maalaustyöt, maanpäälliset paikallavalutyöt, sprinklerasennukset sekä kallioverkkojen asennustyöt tekniikkatiloissa.

Asemalla ovat käynnistyneet talotekniset työt: alimmissa kerroksissa tehdään LVI-töitä. Pumppaamon betonirakennetyöt ovat käynnissä huoltotunnelissa. Huoltotunnelissa käynnissä ovat myös kalliopulttien poraus- ja juotostyöt sekä salaoja- ja pohjaviemärityöt.

Soukantorin sisäänkäynnillä on aloitettu teräsrakenteiden asennukset. Yläkartanonkujan tekniikkakuilun rakentaminen on myös alkanut. 

Alkavia työvaiheita ovat teräsrakenneasennukset asemalla, seinä- ja laattaelementtien asennukset, IV-konehuoneasennukset sekä varavoimakoneen pakoputken asennustyöt.

Soukan aseman rakennusurakan yhteystiedot:

Työmaatukikohdan osoite: Soukantie 12, 02360 ESPOO
Työmaan päivystävä puhelin: 040 829 7938
TYL YIT-ARE RU23 yhteyshenkilö: karo-pekka.lehmusto(at)yit.fi

Työmaan muut osoitteet:

Soukantorin sisäänkäynti: Soukantie 14, 02360, Espoo
Yläkartanontien sisäänkäynti: Yläkartanontie 29, 02360 Espoo
Yläkartanonkujan tekniikkakuilu: Yläkartanontie 30, 02360 Espoo
Soukan huoltotunneli: Soukanväylä 7, 02360 Espoo

Lisätietoja työmaasta: Länsimetron palautepuhelin (ma-pe klo 9-15): 050 377 3700

Mitä kuilut ovat? Asemien kuilut rakennetaan ratalinjan rakennusurakassa. Kuilujen ja asemien sijainnit löytyvät länsimetron seurantapalvelusta.

Melupäätös louhinnasta ja rakennustöistä Soukan metroasemalla

Melupäätös louhinnasta ja pontituksesta Soukassa

Kuva suurempana