Yleisötilojen valaisimien ja lukitusjärjestelmän sopimukset allekirjoitettiin

Länsimetron yleisötilojen valaisimet ja valaistuksen ohjaukseen liittyvät DMX- ja DALI- järjestelmät sekä kenttälaitteet toimittaa Are Oy. Tänään allekirjoitetun sopimuksen arvo on noin 4,5 miljoonaa euroa.

Lukitusjärjestelmäsopimus solmittiin Anvia Securi Oy:n kanssa. 2,1 miljoonan euron urakkaan kuuluu elektromekaaninen lukitusjärjestelmä liittymisineen koko metron yhteiseen järjestelmään ohjelmointeineen. Sopimus sisältää myös varsinaisten lukkojen asennuksen.

24.7. allekirjoitettiin sopimus länsimetron palokatkoista. Palokatkomiehet Oy toteuttaa kaikkien asemien ja koko linjan palokatkot länsimetrossa. Palokatkoja asennetaan paloalueen rajakohtien linjalla läpivienteihin. Sopimuksen arvo on noin
250 000 euroa.

– Asemien betonivaluista on tehty jo puolet. Rakentajia on asemilla, tunnelissa ja kuiluilla yhteensä 1 122 ja työt etenevät hyvää vauhtia, kertoo Länsimetro Oy:n toimitusjohtaja Matti Kokkinen.

Lisätietoja

Länsimetro Oy, toimitusjohtaja Matti Kokkinen, puh. 050 347 1558, matti.kokkinen(at)lansimetro.fi

Länsimetro Oy on Espoon ja Helsingin yhteisesti omistama yhtiö, jonka tehtävänä on länsimetron rakentaminen Ruoholahdesta Matinkylään. Tavoitteena on saada rakentaminen päätökseen vuoden 2015 lopulla. Yhtiö perustettiin vuonna 2007. Länsimetron toimipiste sijaitsee Tapiolassa, Espoossa.