Länsimetron taloushallinto saa vahvistusta uudesta projektikontrollerista

Länsimetrossa on aloittanut projektikontrollerina Sami Järvinen, tradenomi AMK. Järvinen vahvistaa Länsimetron taloushallinnon osaamista ja tulee työskentelemään tiiviisti talousjohtajan kanssa. Hän keskittyy työssään mm. Länsimetron kustannusseurantaan, kirjanpidon seurantaan ja ohjaukseen ja sisäiseen ja ulkoiseen raportointiin.

Järvisellä on aiempaa kokemusta ohjelmistotalo Heeros Oys:stä taloushallinnon työntekijöiden ohjelmistokouluttajana sekä Work Power Oy:ltä taloushallinnon assistenttina. Ennen taloushallinnon töitä Järvinen on työskennellyt myös putkiasentajana Australiassa saakka.

”Rakentaminen on yhä lähellä sydäntäni, joten olen iloinen, että saan olla mukana juuri tässä projektissa”, Järvinen sanoo.

Järvinen jatkaa maisteriopintoja syksyllä 2018 Oulun yliopiston kauppakorkeakoulussa, mutta Länsimetro kiinnosti työpaikkana niin paljon, ettei sitä voinut jättää väliin.

”Projektin suuruus Suomen ja koko Euroopan mittakaavassa kiinnostaa ja odotan innolla, että pääsen tekemään projektissa töitä”, Järvinen sanoo.