Länsimetro Oy hakee kolmea projekti-insinööriä

Rakentamisen käynnistyessä haemme kolmea projekti-insinööriä

Ohjaat metroasemien suunnittelua sekä koordinoit asemiin liittyvien kiinteistö- ja kunnallisteknisten hankkeiden yhteensovittamista länsimetron kanssa. Lisäksi osallistut asemien rakentamisen valvontaan ja ohjaukseen. Vastuullasi on 2-3 asemaa, jotka sovitaan tehtäväkohtaisesti. Työsi on monipuolinen näköalapaikka Suomen suurimman infrahankkeen johdossa. Toimit suoraan toimitusjohtajan alaisuudessa.

Edellytämme sinulta yli 10 vuoden suunnittelu- ja/tai rakennuttamiskokemusta, rakennusalan koulutusta (DI tai insinööri) ja hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja. Ruotsin ja englannin kielen taito lasketaan eduksi.

Arvostamme oma-aloitteisuutta ja pitkäjänteisyyttä asioiden loppuunsaattamisessa. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja toimit vastuullisesti kaikissa tilanteissa.

Lisätietoja antavat

toimitusjohtaja Matti Kokkinen, puh. (09) 8162 5394 ja
projekti-insinööri Tero Palmu (09) 8168 3534

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 22.4.2010 mennessä osoitteeseen rekry@lansimetro.fi . Merkitse viestin aiheeksi ’Projekti-insinööri’.

Länsimetro Oy on Espoon ja Helsingin yhteisesti omistama yhtiö, jonka tehtävänä on länsimetron rakentaminen Ruoholahdesta Matinkylään. Länsimetron konttori sijaitsee Tapiolassa, Espoossa. www.lansimetro.fi.