Kivenlahti

Kivenlahden aseman rakennusurakka alkoi elokuussa. Rakennusurakan toteuttaa Skanska Infra Oy. Aseman ja ratatunnelien louhintaurakka saatiin myös päätökseen elokuussa 2018.

Työmaalla käynnissä

Käynnissä ovat betonointi- ja elementtityöt tunnelissa. Maanvaraisia lattioita tehdään useassa osassa asemaa. Teknisissä tiloissa ovat käynnissä valuharkkomuuraustyöt, ovien asennukset ja pinnoitustyöt.

Kivenlahdentorin sekä Kivenlahdentien sisäänkäynneillä ovat käynnissä runkotyöt. Talotekniset työt etenevät kellarikerroksessa. Käynnissä ovat mm. ilmanvaihdon runkoasennukset, sprinklerien palovesiasennukset, kaapelihyllyjen asennukset ja lämpö-, käyttövesi- ja jäähdytysrunkolinjojen työt. Lisäksi käynnissä ovat mm. palopeltien asennukset, kaapelijohdotukset sekä palopostien ja valaisimien asennukset. Taloteknisissä töissä ovat alkamassa myös laiteasennukset.

Talotekniset asennukset etenevät osittain myös laituritason tiloissa aseman itäpäässä. Runkotyöt etenevät kuiluissa pian maan pinnan tasolle.

Vesijohto- ja kaukolämpötöiden teko Seitsenmerenreitillä on alkanut.

Kivenlahden aseman rakennusurakan yhteystiedot:

Työmaatukikohdan osoite: Kivenlahdentie 15-17
Työmaan päivystävä puhelin: 050 402 3044
Petri Mälkiä (Skanska Infra Oy): petri.malkia(at)skanska.fi, 050 370 4728

Työmaan muut osoitteet:

Kivenlahden huoltotunneli: Kivenlahdentie 17, 02320 Espoo
Kivenlahdentien sisäänkäynti: Kivenlahdentie 17, 02320 Espoo
Kivenlahdentorin sisäänkäynti: Kivenlahdentie 18, 02320 Espoo

Lisätietoja työmaasta: Länsimetron palautepuhelin (ma-pe klo 9-15): 050 377 3700

Mitä kuilut ovat? Asemien kuilut rakennetaan ratalinjan rakennusurakassa. Kuilujen ja asemien sijainnit löytyvät länsimetron seurantapalvelusta.

Ympäristökeskuksen määrittelemät työskentelyajat

Kuva suurempana