Avoimet työpaikat

Haemme nyt joukkoomme talotekniikka-asiantuntijaa

Etsimämme henkilö tulee toimimaan taloteknisenä asiantuntijana Länsimetron Matinkylä-Kivenlahti-osuuden käyttöönottovaiheessa, jonka jälkeen vastuualue painottuu kiinteistö- ja infraomaisuuden ylläpidon ja hallinnan prosessien kehittämiseen. Tehtäviin kuuluvat muun muassa Matinkylä-Kivenlahti-osuuden uusien asemien ja niihin liittyvien teknisten järjestelmien käyttöönottoprosessien hallinta, kiinteistöjen taloteknisten järjestelmien sekä turvallisuusjärjestelmien toiminnallisuuden valvonta ja elinkaaren hallinta. Lisäksi talotekniikka-asiantuntija osallistuu turvallisuus- ja riskienhallintatyöhön ja tekee tiivistä yhteistyötä eri sidosryhmien, kuten HKL:n kanssa. Tehtävä tarjoaa vastuuta ja itsenäisen tehtäväkentän, jossa pääsee aidosti vaikuttamaan omalla asiantuntijuudella Länsimetron toimintaan.

Tätä odotamme 

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli nautit yhteystyöstä eri sidosryhmien kanssa ja sinulla on vahva halu saada asioita aikaiseksi omalla työpanoksellasi. Tehtävä sisältää paljon uusien asioiden opettelua ja selvitystyötä, joten kyky omaksua uutta sekä kiinnostus oman asiantuntijuuden kehittämiseen ovat edellytys tehtävässä menestymiselle. Tehtävä sopii esimerkiksi henkilölle, jolla on useamman vuoden kokemus toimitila- tai teollisuuskohteiden isännöinti-, ylläpito- tai kunnossapitotoiminnasta. Vaihtoehtoisesti valittavalla henkilöllä voi olla vahvaa kokemusta automaatioasiantuntijan tehtävistä suurissa infraprojekteissa. Kunnossapitoon liittyvät hankinnat liittyvät työtehtäviisi, joten hankintamenettelyjen ja julkisten hankintojen ymmärrys katsotaan eduksi.

Lisäksi menestyminen tehtävässä edellyttää

  • insinöörikoulutusta (vähintään AMK)
  • kiinteistöjen taloteknisten järjestelmien tuntemusta sekä kokemusta automaatiojärjestelmistä
  • hyvää kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa, sujuva englanti katsotaan eduksi
  • tavanomaisten toimisto-ohjelmistojen hallintaa

Tätä tarjoamme sinulle 

Tekemistämme ohjaa hyvin selkeä ja konkreettinen, kaikille yhteinen tavoite – koko pääkaupunkiseutua palvelevan metrojärjestelmän rakentaminen, ylläpitäminen ja kehittäminen koko metron elinkaaren ajan. Meille on kunnia työskennellä yhteiskunnallisesti merkittävän ja ainutlaatuisen projektin parissa, joka on yksi Suomen suurimmista rakennusalan hankkeista. Asiantuntijuus ja korkeatasoinen osaaminen on meille tärkeää, joten kannustamme ammatilliseen kehittymiseen.

Toimistomme sijaitsee Espoon Matinkylässä, jossa 21 henkilön kokoinen henkilökuntamme toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi.

Haluatko liittyä mukaan Länsimetron tarinaan? Jätä meille CV ja vapaamuotoinen hakemus viimeistään 13.12.2020.

Mikäli haluat kuulla tehtävästä lisää, olethan yhteydessä! Lisätietoja tehtävästä antaa

  • Psyconin konsultti Laura Nissilä p. 020 710 1271, maanantaina 30.11. klo 12–13 ja torstaina 3.12. klo 15–16.