Kilpailujen säännöt

Tältä sivulta löydät Länsimetron järjestämien kilpailujen ja arvontojen säännöt.

Järjestäjä

Nimi: Länsimetro Oy

Yhteystiedot: Piispanportti 10 A, 02200 Espoo (jäljempänä ”järjestäjä”).

Kilpailuaika

Kilpailuaika ja arvonta-ajankohta on ilmoitettu tähän sivuun viittavan julkaisun yhteydessä selkeästi päivämäärällä. Järjestäjä ilmoittaa palkinnosta henkilökohtaisesti.

Osallistuminen

Kilpailuun voivat osallistua kaikki luonnolliset henkilöt, pois lukien järjestäjän henkilökuntaan kuuluvat ja heidän perheensä. Kilpailuun osallistuvat kaikki kilpailuaikana tähän sivuun viittaavan julkaisun toimintaohjeiden mukaisesti osallistuneet henkilöt.

Voittajan valinta ja palkinto

Järjestäjä arpoo tähän sivuun viittaavan julkaisun yhteydessä ilmoitetun palkinnon kilpailuun osallistuneiden kesken. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi.  Menetelmänä on nostoarvonta. Mikäli voittajat eivät ole yhteydessä kilpailun järjestäjään yhteystietoineen kahden viikon (14 päivän) sisällä voitosta ilmoittamisesta, palkinto voidaan arpoa uudelleen toiselle henkilölle ja alkuperäinen voittaja menettää oikeutensa palkintoon.

Järjestäjän vastuu

Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä tai muista syistä johtuvista esteistä kampanjaan osallistumiseen. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Järjestäjällä on lisäksi oikeus julkaista voittajan nimi hallinnoimillaan internetsivuilla ja sosiaalisen median kanavissa.

Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron näissä virallisissa säännöissä ilmoitetusta palkinnosta. Järjestäjä ei vastaa mistään palkinnon käyttämisestä syntyvästä vahingosta.

Instagram ja Facebook eivät ole osallisina kampanjan suunnitteluun tai toteutukseen.

Henkilötietojen käsittely

Kilpailun yhteydessä ei kerätä tallennettavia henkilötietoja vaan osallistuminen tapahtuu tähän sivuun viittaavan kolmannen osapuolen palvelussa.