Esiintyminen ja kuvaaminen metrossa

Suunnitteletko esiintymistä tai kuvaamista Länsimetron asemilla? Ota yhteyttä Kaupunkiliikenteeseen, joka huoltaa ja ylläpitää Länsimetron omistamia metroasemia. Lisätietoja esiintymisestä ja kuvaamisesta Kaupunkiliikenteen sivuilta.

Länsimetron asemilla katusoittopaikkoja on Lauttasaaren, Aalto-yliopiston, Tapiolan, Niittykummun, Finnoon, Kaitaan ja Soukan metroasemilla. Soittipaikoista voi tiedustella metrovartijoilta. Asemasta riippuen luvan saa tunniksi tai kahdeksi tunniksi kerrallaan.

Länsimetron tilojen hyödyntäminen tapahtumakäyttöön

Länsimetron asemien hyödyntämisestä tapahtumakäyttöön voi tiedustella Länsimetron viestinnästä viestinta@lansimetro.fi.

Metroasemien tiloja voidaan  luovuttaa sellaiseen käyttöön, joka tukee kaupungin elävöittämistä ja matkustajien viihtymistä ja mahdollisesti on jo alun perin Espoon  kaupungin tukemaa, ei kaupallista toimintaa. Kaupunkiliikenne Oy ja Länsimetro eivät kuitenkaan automaattisesti hyväksy tapahtumapyyntöjä. Lisäksi otamme  huomioon tasapuolisuuden eri järjestäjiä kohtaan. Pääsääntöisesti tilat luovutetaan hyväksyttyjen hankkeiden käyttöön korvauksetta.

Kaupunkiliikenne Oy tai Länsimetro voi  myös osallistua yhteistyökumppanina tapahtumajärjestelyihin ja luovuttaa tätä kautta tilan tapahtuman käyttöön. Pääsääntöisesti emme anna lupaa minkään  tilan käyttöön yksityisen yrityksen, kaupallisen tuotteen, aatteellisen/uskonnollisen tai poliittisen kannan markkinointiin tai edistämiseen. Tiloja ei myöskään vuokrata näihin tarkoituksiin pois lukien raitiovaunujen ja metrojunien lunastaminen listahinnalla tilausajoon, jolloin markkinointi on mahdollista. Tilausajotiedustelut sähköpostitse tilausajot@kaupunkiliikenne.fi. Mahdollisuutta Kaupunkiliikenne Oy :n tilojen hyödyntämiseen tapahtumakäytössä on järjestelyjen mittavuudesta riippuen riittävän aikaisin tiedusteltava sähköpostitse:  tiedustelu@kaupunkiliikenne.fi.

Kuva Niittykummun asemalta.
Kuva Niittykummun asemalta.