Viimeisin päivitys 27.2.2017

Uutiset

[RSS]
 • Helsingin pelastuslaitos harjoittelee Koivusaaren asemalla ja Katajaharjun kuilulla 27.2.-2.3.

  22.2.2017
  Helsingin pelastuslaitos harjoittelee tulipalon sammuttamista ja henkilöpelastusta 27.2., 28.2., ja 1.3. Koivusaaren asemalla ja 2.3. myös Katajaharjun kuilulla. Harjoitusaika on kaikkina päivinä klo 11-14. Pelastusharjoitukset ovat osa länsimetron käyttöönottoa. Harjoitusten tavoitteena on harjoitella pelastamista hyödyntäen länsimetron turvallisuusjärjestelmiä.
 • Länsimetro Oy ja A-Insinöörit tekivät sovintosopimuksen

  21.2.2017
  Länsimetro Oy ja A-Insinöörit Suunnittelu Oy ovat sopineet kiistan länsimetron suunnittelun kustannuksista. A-Insinöörit on perunut kanteensa ja osapuolet ovat allekirjoittaneet sovintosopimuksen. A-Insinöörit Suunnittelu Oy on toiminut länsimetron ykkösvaiheen rakennesuunnittelijana.
 • Länsimetro Oy hallitus, päätöskooste 16.2.2017: Kakkosvaiheen hankintastrategian esittely

  16.2.2017
  Länsimetro Oy:n hallitukselle esiteltiin 16.2. kokouksessa länsimetron kakkosvaiheen Matinkylä-Kivenlahti hankintastrategia. Hankintastrategian laatimisen pohjana käytetään ykkösvaiheelta saatuja kokemuksia. Hankintastrategiassa pyritään varmistamaan mm. riittävä kilpailu ja selkeät urakkarajaukset.
 • Sammalvuorenportin kuilun louhintatyöt käynnistyvät

  13.2.2017
  Sammalvuoren metrovarikon kuilun eli Sammalvuorenportin kuilun varsinaiset louhintatyöt alkavat viikolla 7. Kuilun työmaa-alue sijaitsee Kivenlahdentien ja Länsiväylän välissä lähellä ABC-huoltoasemaa. Kuilulouhintaa tehdään alhaalta tunnelista.
 • Länsimetron kakkosvaiheen organisaatiota vahvistetaan

  2.2.2017
  Länsimetron kakkosvaiheen Matinkylä-Kivenlahti projektiorganisaatioon haetaan parhaillaan uusia työntekijöitä. Projektiin ollaan palkkaamassa noin 20-30 rakentamisen ammattilaista erilaisiin tehtäviin sekä Länsimetro Oy:n että rakennuttajakonsultti Sweco PM:n palvelukseen. Uuteen projektiorganisaatioon, yhteiseen tilaan, kootaan myös pääsuunnittelijoita, HKL:n, Espoon kaupungin ja mahdollisesti myös viranomaisten edustajia.
 • << Alkuun < Edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Seuraava > Loppuun >>